مروری بر ترمیم مو

موی طبیعی در ترمیم مو
موی طبیعی در ترمیم مو
سپتامبر 19, 2017
موی-طبیعی-در-ترمیم-مو
ترمیم مو با موی طبیعی انسان
اکتبر 2, 2017
نمایش همه

مروری بر ترمیم مو

مروری بر ترمیم مو

مروری بر ترمیم مو

مروری بر ترمیم مو

واحد شمارش موی سر گرافت می باشد که هر گرافت از چند تار مو که از ریشه به هم ارتباط دارند تشکیل شده است. در ترمیم مو رویش طبیعی موی سر ۱ سانتیمتر در ماه است. کل مساحت پوست سر تقریباً ۵۰۰ سانتیمتر مربع است و روی سر هم حدود ۲۰۰ تار مو در سانتیمتر رشد می کند. در بدن انسان ۵ میلیون تار مو وجود دارد که روی پوست سر۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار از این تعداد را در بر می‌گیرد. یک تار مو شامل قسمت های شفت یا ساقه مو ، ریشه مو ، فولیکول مو (مسیری لوله که ریشه مو در آنجا رشد می‌کند) . موی انسان دارای دوره رشد و استراحت دارد که این مراحل دارای سه مرحله ( مرحله رشد : آناژن ) و ( مرحله پیشرفت : کاتاژن ) و ( مراحله استراحت : تلوژن ) می باشد.

مراحل رشد مو

مرحله آناژن مرحله ای است که رشد مو در آن اتفاق می افتد که بین 2 تا 8 سال طول می کشد. افرادی که مرحله رشد طولانی آناژن را دارند، می‌توانند موهای بسیار بلندی داشته باشند، دیگران که مرحله رشد موی‌شان کوتاه است، موهای چندان بلندی ندارند. در مرحله بعد از آناژن ، مرحله کاتاژن رخ می‌ دهد که یک مرحله کوتاه دو تا چهار هفته‌ای می باشد. ایجاد موی جدید در این مرحله اتفاق می افتد.‌ پیاز مو تحلیل می ‌رود و رشد مو متوقف می‌شود، ‌اما مو نمی‌ریزد. بخش پایینی پیاز مو تخریب می ‌شود،‌ جوانه مو تحلیل می‌ رود و پیاز مو از جریان خون جدا می ‌شود. مرحله بعدی تلوژن یا استراحت است. که دو تا چهار ماه طول می کشد. در این دوره مو هنوز رشد نمی‌کند، اما متصل به پیاز مو باقی می‌ماند. بعد از مرحله تلوژن که کامل شد، مو به مرحله آناژن باز خواهد گشت.

ریزش مو و ترمیم مو

در مواقعی که موهای ریزش یافته بیشتر و سریع تر از موهای رویش یافته جدید باشند، فرد متوجه کم پشتی موهای خود شده و در این حالت فرد دچار ریزش مو می شود. فردی را گویند که دچار ریزش مو است که در طول روز  بیش از ۵۰ تا ۱۰۰ تار موی او بریزد یا اگر حدود ۱۰۰ تار مو را گرفته و بکشند بیشتر از ۴ تا ۵ تار مو کنده شود و بریزد. شایعترین علل ریزش مو سر هم در آقایان و هم در بانوان هورمونی و ژنتیکی می‌باشد. عوامل دیگر ریزش مو مانند تب بالا، بیماری‌های تیروئید، کم خونی، رژیم‌های غذایی خاص، زایمان و شیردهی، مصرف بعضی از داروها، بیماریهای التهابی یا عفونی پوست سر، مواد شیمیایی، شیمی درمانی، استرس و غیره اشاره نمود.

 

خلاصه
تاریخ نطر دهی
متن نظر
مرسی از مقاله هاتون واقعا ممنون
امتیاز نظر دهی
51star1star1star1star1star

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − چهارده =